Șeful ANPC apare lângă Pescobar la redeschiderea Tavernei Racilor: „Crevetele ne-a făcut semn din antenuțe că este fericit, își dorește să fie prăjit aici”


În Restaurantul Taverna Racilor din Herăstrău, inspectorii ANPC au găsit mai multe abateri în septembrie, motiv pentru care s-a decis închiderea localului până când sunt remediate neregulile. De curând însă, Pescobar și-a redeschis afacerea și s-a lăudat pe rețelele de socializare că terasa sa este plină. Ba chiar mai mult, șeful ANPC s-a filmat lăudându-i locația lui Pescobar.

„Bună ziua, dragilor, eu, Pescobar, Paul Nicolau, împreună cu Horia Constantinescu, la noua locație Taverna Racilor, pentru un nou început Taverna Racilor. Eu recunosc că dacă nu erau controalele dânșilor (ANPC, n.r.), nu ajungeam eu să am probabil una dintre cele mai performante bucătării, la momentul actual, din România.

Și când nu știți, cereți consultanță, cereți ajutor, că nu aveți de unde să știți. Eu mă raportez și la cum eram eu, un om care știa cum să vândă creveți, dar nu știa să o facă și corect. Cereți ajutor, stânga-dreapta, să fiți învățați” 

Comparabil cu bucătării de lanțuri internaționale pentru că ei vin cu alte bugete, cu alte școli, dar spuneți și dumneavoastră că asta e părerea mea, domnule Horia. Spuneți și părerea dumneavoastră, ca instituție”, a spus Pescobar.

Șeful ANPC a confirmat schimbările: Am putut evolua

În ciuda situațiilor tensionate din ultima perioadă, șeful ANPC a confirmat schimbările făcute de Pescobar.

„Am spus și mai devreme și văd că și colegii mei confirmă acest lucru, schimbările sunt radicale, am putut evolua de la scândură la cobor PVC, de la o cameră de congelare, la una ultra-performantă, zonă de decongelare, de asemenea, la nivelul exigențelor, așa cum sunt ele implementate în întreaga Europă.

Toate lucrurile aici sunt schimbate în bine, este un mesaj pe care autoritatea noastră îl permite și, în felul acesta, mai bine să facă lucrurile așa cum trebuie și să găsești, așa cum trebuie, în Asociația Națională pentru Protecția Consumatorilor, un partener. Crevetele, acum, ne-a făcut semn din antenuțe că este fericit, își dorește să fie prăjit aici”, spune Horia Constantinescu.

Amintim că cei de la Protecția Consumatorilor spun că au închis restaurantul, pentru că Pescobar nu a respectat deloc recomandările făcute timp de mai multe săptămâni, iar oamenii legii au găsit mâncare stricată și mizerie de nedescris. 

Comentarii Facebook