Joi 22 Octombrie

Româncă de 18 ani, sechestrată în Italia și obligată să se prostitueze. A fost racolată prin metoda ”lover boy”


O tânără de 18 ani a fost sechestrată în Italia de către un bărbat și o femeie, fiind obligată să se prostitueze în folosul acestora.

La data de 16 martie a.c., polițiștii din Brașov au fost sesizați cu privire la faptul că o tânără de 18 de ani, aflată în Italia, ar fi lipsită de libertate de către un bărbat”, informează IGPR.

Din cercetări a rezultat că, la începutul lunii ianuarie, tânăra ar fi fost recrutată, prin metoda "lover boy", de către un bărbat în vârstă de 32 ani, care ar fi transportat-o în Italia și ar fi obligat-o să practice prostituția, în folosul său.

De asemenea, acesta, împreună cu o femeie în vârstă de 24 ani, ar fi privat-o de libertate și ar fi constrâns-o pe tânără, prin acte de violență și amenințări, să întrețină raporturi sexuale contra unor sume de bani.

Beneficiind de suportul autorităților judiciare din Italia, persoanele bănuite au fost depistate pe raza localității Riccione, Italia, acestea fiind reținute în cursul zilei de ieri,  urmând a fi propuse pentru arestare preventivă.

Activitățile au fost efectuate cu sprijinul polițiștilor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov - Poliția Municipiului Brașov.

.

Comentarii Facebook