Reacție suburbană a lui Pescobar, după ce restaurantul i-a ars: ”Ferească Dumnezeu, ce nație de român”


Pescobar a suferit o lovitură mare, după ce sâmbătă, 16 decembrie, a luat fost restaurantul Taverna Racilor din Snagov. Paguba este uriașă, dar mai mult localul nu va putea fi folosit și nu va produce venituri pe perioada lucrărilor de refacere. 

Pescobar a făcut un clip video în care explica ce s-a întâmplat, dar un internaut l-a ironizat. ”Dragilor, vă așteptăm la locația noastră din Snagov, că este arhiplină de pompieri”, a spus, amuzat fiind, un internaut.

După ce a citit comentariul lăsat de un internaut, Paul Pescobar a avut o reacție suburbană. Patronul restaurantului Taverna Racilor s-a arătat uimit de spusele internautului, apoi „urându-i” să-i „rămână o bere în gât”, după ce îl „cinstește” cu 100 de lei pe Revolut.

Ferească Dumnezeu, ce nație de român spurcat! Auzi, mă, să știi că și după evenimentul ăsta tot îți bag 100 (n.r. de lei) pe Revolut, să bei două beri și să-ți rămână una în gât”, a fost reacția lui Paul Pescobar.

La clipul lui Pescobar au fost mulți care s-au arătat încântați de atitudinea pozitivă pe care o are patronul în aceste momente grele, dar și uimiți de comentariile care au apărut în această dimineață.

A luat foc Taverna Racilor! Incendiul a distrus localul lui Pescobar, perla grupului de restaurante

Comentarii Facebook