Preot, prins în întuneric, holbându-se la fetele unei echipe de volei în timp ce făceau duș: „A fost un moment de slăbiciune”


Un moment de slăbiciune, aceasta a fost justificarea unui preot în vârstă de 40 de ani , atunci când a fost prins în timp ce spiona jucătoarele unei echipe de volei aflate la dușurile din vestiar. Un bărbat l-a văzut întâmplător pe părinte stând pe un scaun, în afara sălii de sport, ascuns în întuneric și holbându-se la fete. 

Scena a avut loc marți, 8 noiembrie, în jurul orei 21:15, la Caltanissetta, în Italia, la un centru sportiv unde se antrenează echipa de volei feminin Albaverde. Fetele terminaseră antrenamentul și s-au dus la vestiar să spele și să se schimbe de haine, fără să știe că cineva le spiona în timp ce făceau duș, potrivit Giornale di Sicilia

Preotul, ascuns în întuneric, se holba la tinere 

Un bărbat de aproximativ 40 de ani, cocoțat pe un scaun în curte, în întuneric, a fost observat de o persoană care trecea întâmplător, pentru a-și recupera mașina din parcare. După ce l-a blocat pe „spion” în curtea din spatele sălii de sport, martorul a sunat imediat la poliție. Agenții care s-au deplasat la fața locului, după ce i-au cerut individului datele personale, au descoperit că este preot.

Foarte stânjenit, părintele și-a cerut imediat scuze, spunând că a fost un moment de slăbiciune. Preotul s-a ales cu o amendă și cu reputația pătată, după ce una dintre jucătoarele de volei a publicat incidentul pe rețelele de socializare. 


Comentarii Facebook