Posibila răpire a fetiței din Brăila, dezmințită: Bărbatul era iubitul mamei. ”Fetița e bine, nu vă faceți griji”


Fetița de 3 ani care apărea în brațele unui individ, într-un autobuz din Brăila, nu a fost răpită. Bărbatul care apărea în filmare este iubitul mamei fetiței, care ar fi urcat în autobuzul greșit, fapt pentru care copilul era atât de agitat.

Bărbatul e iubitul mamei și fetița îl cunoaște

Atât mama fetiței, în vârstă de 26 de ani, cât și mătușa acesteia, le-au declarat polițiștilor că este vorba despre o neînțelegere și că bărbatul care apare în imaginile din spațiul public este un prieten de familie apropiat, pe care minora îl cunoaște foarte bine. 

De asemena acestea au precizat că în cursul zilei de ieri s-au deplasat împreună cu bărbatul în cauză și cu frățiorul minorei în părculețul din zona Caporal Mușat, unde toți trei i-au supravegheat pe cei doi minori.

Când au vrut să revină acasă, s-au grăbit să prindă un mijloc de transport în comun, femeile au luat băiețelul, iar bărbatul a luat în brațe fetița.

În stația de autobuz, în grabă, s-ar fi urcat într-un autobuz greșit, fapt pentru care fetița a început să se agite, însă el a coborât cu ea la următoarea stație din Bariera Călărașilor, s-au întâlnit și au mers acasă, unde fetița se află și în prezent, în afara oricărui pericol”, a transmis Poliția Brăila.

posibila-rapire-a-fetitei-din-braila-dezmintita-barbatul-era-iubitul-mamei-fetita-e-bine-nu-va-717462.jpg

Filmarea în care bărbatul ține în brațe o fetiță minoră, care plânge și se agită, într-un autobuz din Brăila a fost distribuită masiv în mediul online, oamenii crezând că este vorba de o posibilă răpire de minori.


Comentarii Facebook