Peste 2.000 de români sunt în carantină! Aproape 14.000 de oameni stau izolați la domiciiu


Grupul de Comunicare Strategică a anunțat, vineri, că peste 2.000 de persoane se află în acest momentcarantină instituţionalizată pe teritoriul României, efectuându-se verificări pentru a depista dacă acestea sunt infectate cu noul coronavirus.

"Pe teritoriul României, în carantină instituţionalizată sunt 2.067 de persoane pentru care se efectuează verificări pentru a depista dacă au contractat virusul COVID-19 (coronavirus). Alte 13.745 de persoane sunt în izolare la domiciliu şi sub monitorizare medicală", se arastă în mesajul transmis de către Grupul de Comunicare Strategică.

Conform sursei citate, până vineri la nivel naţional au fost confirmate 70 de cazuri de cetăţeni infectaţi cu virusul COVID-19 (coronavirus).

Persoanele infectate cu COVID-19 (coronavirus) sunt internate în spitale din Bucureşti, Iaşi, Cluj-Napoca, Timişoara, Craiova şi Constanţa şi se află sub supraveghere medicală permanentă.

"Starea generală a pacienţilor este bună, cu excepţia pacientului internat la ATI la Institutul 'Victor Babeş'. Starea pacientului internat la ATI la Institutul 'Victor Babeş' este una ameliorată faţă de momentul internării", se mai arată în mesaj.

Comentarii Facebook