Duminica 28 Aprilie

Olivia Steer stă pe întuneric ca să nu îmbătrânească. Cât durează terapia la care se expune controversata influenceriță


Olivia Steer a făcut un nou anunț care a băgat în ceață România și a stârnit controverse. Aceasta a făcut deja o serie de schimbări în viața ei: a optat pentru alimentația vegană neprocesată, a renunțat la televizor și practică meditația și rugăciunii. Acum, soția lui Andi Moisescu este atrasă și de acele tehnici thailandeze care promit un trup veșnic tânăr și un spirit curat și eliberat.

Printre altele, Olivia practică și această terapie cunoscută sub numele de "camera întunecată", care se presupune că previne îmbătrânirea. Această terapie implică petrecerea unor perioade semnificative de timp în beznă totală, cu scopul de a încetini procesul de îmbătrânire.

Prima oară când a experimentat această terapie a fost la Tao Garden din Thailanda. Acolo, participanții sunt aduși într-un spațiu special amenajat, fără ferestre și fără nicio sursă de lumină artificială, unde stau în întuneric complet timp de 7 până la 21 de zile, scrie dcnews.ro.

La ce terapie a apelat soţia lui Andi Moisescu

Aceştia stăteau între 7 şi 21 de zile pe întuneric. Conform specialiştilor, după o perioadă atât de lungă fără lumină, în organism începe un proces de regenerare, de întinerire. Acest tip de terapie a impresionat-o pe Olivia Steer, iar vedeta o pune în aplicare ori de câte ori simte nevoia.


Comentarii Facebook