Oana Lovin, diagnosticată cu o boală gravă. E detestată de unii și apreciată de alții


Celebra protestatară Oana Lovin, devenită controversată în urma dezvăluirilor că a făcut videochat, a fost diagnosticată cu o boală gravă.

Am fost diagnosticată cu un cancer de mușchi neted!”, i-a spus ea lui Mădălin Ionescu, în emisiune. ”Da, este adevărat, mi s-a descoperit o formațiune tumorală uterină, un diagnostic despre care medicii spuneau că-mi mai dau 3, maxim 5 ani de viață. Din fericire, un RMN făcut la timp a determinat că diagnosticul nu este chiar atât de grav, însă trebuie urmărită cu atenție evoluția situației. Am fost operată, indicația este să scot uterul, însă îmi doresc copii!”, a declarat Oana.

Oana Lovin este fiică de miner și a povestit că tatăl ei o ținea din scurt.

Eu nu am știut ce sunt alea petreceri, tata m-a ținut din scurt. Când se întuneca, obligatoriu trebuia să fiu în casă. Tata m-a învățat să fiu corectă, să iubesc oamenii, iar eu mi-am dorit să fiu iubită de oameni”, a mai spus protestatara.

Ea a vrut să plece din Vale, și a reușit acest lucru. ”Îmi amintesc că m-am apropiat, la un moment dat de băiatul unui important om din Valea Jiului. Tata s-a supărat foarte tare atunci. Mi-a spus că locul meu nu e în Valea Jiului, eu sunt deșteaptă și trebuie să ajung un om mare. Îmi spunea că dacă rămân acolo, nu voi avea viitor. De departe cel mai bun sfat pe care mi l-a dat a fost acela că nu trebuie să depind niciodată de un bărbat!”, conchide politiciana.

Comentarii Facebook