O româncă, angajată la un hotel din Creta, acuzată de răpire. A ademenit un copil cu un suc şi l-a sechestrat, o oră, într-o cameră


Un copil de șapte ani a fost răpit de angajata unui hotel din Creta, Grecia. Femeia de naționalitate română l-a ademenit pe băiat cu o sticlă de suc și l-a ținut încuiat în camera de hotel mai bine de o oră. 

Potrivit presei grecești, românca de 47 de ani a fost reținută de polițiști. Femeia a văzut copilul în timp ce se juca în apropierea hotelului și l-a ademenit cu o sticlă de suc până într-o cameră de la hotelul la lacare aceasta muncea. 

Sechestrat în camera de hotel

Imediat cum au ajuns acolo, femeia s-ar fi încuiat în cameră cu copilul, stând alături de el mai bine de o oră. Când angajata a fost nevoită să iasă pentru a-și termina treaba, copilul a profitat de ocazie și a ieșit din camera de hotel. 

Nimeni nu știe care au fost intențiile româncei 

Până în acest moment nimeni nu poate spune cu exactitate care au fost motivele reale pentru care românca a recurs la acest gest. Polițiștii din Rethymno investighează cazul cu mare atenție și încearcă să facă lumină asupra profilului femeii de 47 de ani, pentru a înțelege de ce l-a răpit pe copil, oferindu-i chiar și o băutură răcoritoare pentru a-l convinge să o urmeze.

Părinții copilului au fost complet șocați de întreaga operațiune a femeii, însă sunt bucuroși de faptul că cel mic s-a întors teafăr și nevătămat, după timpul în  care a fost dat dispărut. 


Comentarii Facebook