O fetiță de 11 ani s-a mânjit cu sângele prietenei şi s-a prefăcut moartă, pentru a supraviețui masacrului din Texas


Noi detalii ies la iveală după tragicul masacru din Texas, din 25 mai, soldat cu moartea a 21 de oameni, între care 19 copii. Atacatorul din Texas anunțase pe Facebook că va ataca o școală primară. Salvador Ramos, în vârstă de 18 ani, a murit după ce a fost împușcat de polițiști. El și-a început atacul împușcându-și bunica acasă. 

Criminalul a condus până la școala din apropiere, unde a făcut un accident și a intrat în clădire purtând echipament tactic și o pușcă, au explicat autoritățile. În interior, a împușcat mortal 19 elevi și doi profesori.

O copilă de 11 ani, s-a mânjit cu sângele prietenei şi s-a prefăcut că este moartă

Când o elevă de 11 ani de la școala elementară Robb din Uvalde, Texas, a văzut-o marți pe prietena ei împușcată în fața ei, a intrat în ceea ce mătușa ei a numit ''modul de supravieţuire''. Copila s-a mânjit cu sângele fetei pe corp pentru a-l convinge pe bărbatul înarmat că și ea este moartă, scrie observatornews.ro.

Înainte de a se preface moartă, fata a reușit să ia și telefonul uneia dintre profesoarele ucise și să sune la 911 pentru ajutor. Miah a supraviețuit uneia dintre cele mai grave împușcături în masă într-o şcoală din istoria SUA, dar familia spune că încercarea îngrozitoare a lăsat-o traumatizată. Rivera, mătușa copilei, a declarat că în jurul miezului nopții a primit un telefon de la mama lui Miah, spunând că eleva de clasa a patra are un „atac de panică'', notează sursa citată.

Miguel Cerrillo, tatăl lui Miah, a declarat pentru Washington Post că, atunci când a aflat de situația terifiantă, a alergat la școala elementară Robb și a ajuns acolo exact la timp pentru a vedea un ofițer de poliție care îi ducea fiica plină de sânge afară din clădire, notează New York Post. 

Comentarii Facebook