O femeie de 93 de ani, sfâşiată de câini la o fermă piscicolă, găsită complet dezbrăcată de unul dintre paznici


Descoperire șocantă a unui paznic de la o fermă piscicolă. O femeie de 93 de ani a fost găsită de bărbat în dimineața zilei de luni, 21 martie, dezbrăcată și inconștientă, prezentând urme de agresiune fizică gravă. 

O ambulanță a fost trimisă de urgență în localitatea Cârja, județul Vaslui, acolo unde a fost găsită femeiea inconștientă. Bătrâna a fost preluată în stare gravă, cu hipotermie severă și mai multe fracturi la nivelul membrelor inferioare. De asemenea, femeiea prezenta mai multe plăgi mușcate.

În drum spre spital, femeia a intrat în stop cardiorespirator. Medicul de pe ambulanţă a efectuat manevrele de resuscitare, prognosticul referitor la viaţa femeii rămânând rezervat. Ulterior autorităţile au confirmat decesul femeii. Identitatea acesteia și circumstanțele acestei situații sunt încă necunoscute, potrivit Observator.ro.

Starea bătrânei s-a degradat foarte repede după ce au preluat-o medicii

Noaptea trecută, 20/21.03.2022, ora 03.32, Politia Murgeni a fost sesizată, prin apel 112, cu privire la faptul că, agentul de pază al unei ferme piscicole din localitatea Cârja, orașul Murgeni, județul Vaslui, a găsit o femeie, 93 de ani, din localitatea Cârja, aflată în stare de inconștiență, pe un drum din vecinătatea fermei. Victima prezenta, pe suprafața corpului, răni ce ar fi putut proveni de la mușcături de animale. Victima a fost transportată la Spitalul Municipal Bârlad, pentru acordarea de îngrijiri medicale, însă a decedat.  În cauză sunt efectuate cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs decesul persoanei și dispunerea măsurilor legale”, au transmis reprezentanții IPJ Vaslui.


Comentarii Facebook