O femeie a divorțat de soț pentru că acesta făcea duș rar și se spăla pe dinți doar o dată pe săptămână. Bărbatul, obligat la despăgubiri


Caz neobișnuit în Turcia între doi soți! O femeie și-a dat în judecată soțul și a decis să divorțeze, sătulă de faptul că acesta făcea duș foarte rar și se spăla pe dinți doar o dată pe săptămână. 

Instanța i-a dat dreptate femeii și chiar l-a obligat pe bărbat să o despăgubească pe aceasta cu 500.000 de lire turcești, aproximativ 15.200 de euro.

AY, care locuiește în Ankara, a cerut divorțul, susținând că soțul ei nu își face duș și nu acordă deloc atenție igienei personale, pentru că se spăla pe dinți doar o dată sau de două ori pe săptămână. Instanța l-a găsit vinovat în totalitate pe bărbat și au decis că femeia avea un motiv întemeiat pentru care să vrea să plece de lângă el, potrivit Sabah

Avocatul femeii a adus chiar și martori în fața instanței. Printre martori s-au aflat și colegii bărbatului de la locul de muncă. Aceștia au declarat că bărbatul mirosea a transpirație tot timpul și că purta aceleași haine timp de cinci zile la rând. 

Comentarii Facebook