Miercuri 24 Aprilie

„O durere fără margini și o pierdere enormă”. Un băiețel de nici un anișor a murit strangulat cu cablul de la telefon


Tragedie fără margini pentru o familie din județul Vrancea. Un copil de doar un an a murit după ce s-ar fi strangulat cu un cablu de la încărcătorul telefonului. Bunicul său a fost cel care l-a găsit inconştient. Medicii s-au chinuit mai bine de o oră şi jumătate să-l ţină în viaţă, însă misiunea de salvare a eșuat.

Băiețelul se afla într-una dintre camerele locuinței, împreună cu fratele lui mai mare, în vârstă de 4 ani. În cursul serii trecute s-au jucat o perioadă împreună, iar la un moment dat, în momentul în care bunicul a intrat în cameră l-a găsit pe cel mic inconștient. Atunci i-a chemat pe mama și pe tatăl copilului, iar o vecină a auzit țipetele de disperare ale familiei. Ea este și cea care a sunat la 112 imediat, notează Observator.

Șocați de cele întâmplate, familia împreună cu vecina au fugit la medicul din localitate. Între timp, au ținut legătura și cu serviciul 112, pentru ambulanța care se afla pe drum, iar medicul a luat decizia să se urce în mașina personală, împreună cu copilul și părinții, ca să se întâlnească cu cei de pe ambulanță, pentru că drumul este destul de lung între localități. 

Manevrele de resuscitare au fost continuate mai bine de o oră și jumătate de un echipaj de Terapie Intensivă cu medic, ajuns de la Focșani. Din păcate, însă, fără niciun rezultat. Atunci, medicii au văzut și pe gâtul băiatului urme de strangulare, provenite de la cablul unui încărcător mobil. Potrivit unor surse, urmele lăsate de cablu sunt doar pe o parte a gâtului, ceea ce ar putea însemna că micuțul a fost tras sau târât.

Poliția a deschis un dosar penal, pentru ucidere din culpă și urmează să se stabilească ce s-a întâmplat cu exactitate în acea cameră cu băiatul de 1 an.

Pe paginile de Facebook ale părinților micuțului Valentin curg neîncetat mesaje de durere și condoleanțe: "Dumnezeu să odihnească în pace minunatul înger care mult prea devreme a plecat la Ceruri. O durere fără margini și o pierdere enormă. Dumnezeu să vă dea putere și să vă aline sufletele îndurerate. Condoleanțe" / "Dumnezeu să-l poarte în ceata îngerilor pe ingerasul vostru, și vouă putere să depășiți momentul! Condoleanțe".

Comentarii Facebook