Nebunie curată: Un bărbat și-a ținut tatăl vitreg mort în casă pentru a-i încasa pensia. A vrut să se sinucidă la vederea polițiștilor


Un bărbat de 50 de ani a fost ridicat de poliţişti, după ce a devenit violent şi a ameninţat că se sinucide provocându-şi mai multe răni superficiale. El nu le-a permis poliţiştilor să intre în locuinţa sa, însă după ce la faţa locului au sosit şi pompierii, aceştia au descoperit în casă cadavrul unui bărbat de 66 de ani, tatăl vitreg al proprietarului. Cel mai probabil, bărbatul nu a declarat decesul părintelui pentru a-i încasa pensia, notează news.ro.

A amenințat că se sinucide cu un cuțit

Potrivit poliţiştilor, vineri, 24 iunie, seara, la locuinţa din comuna Banloc, judeţul Timiş, a bărbatului de 50 de ani a sosit fratele acestuia, însă nu i s-a permis să intre în casă. Înfuriat de insistențele fratelui său de a intra în casă, proprietarul a devenit violent. Fratele a sunat imediat la numărul de urgenţe 112. La vederea poliţiştilor, bărbatul de 50 de ani a ameninţat că se sinucide şi şi-a provocat mai multe răni superficiale cu un cuţit. La faţa locului au fost chemaţi şi pompierii pentru a forţa uşa casei. Odată ajunşi, aceştia au găsit în interiorul locuinţei cadavrul tatălui vitreg, un bărbat de 66 de ani.

Poliţiştii din cadrul Secţiei 8 Poliţie Rurală Deta au fost sesizaţi prin apel la 112, de către un bărbat, de 52 de ani, cu privire la faptul că fratele acestuia nu i-ar permite să îşi vadă tatăl vitreg, existând posibilitatea că acesta să fie decedat. Ajunşi la faţă locului, poliţiştii au constatat că un bărbat de 50 de ani, din localitatea Banloc, fratele apelantului, refuză să permită accesul altor persoane, atât în curtea imobilului, cât şi în imobil. La faţa locului a fost prezent şi un echipaj din cadrul Staţiei de Pompieri Deta, cu sprijinul cărora s-a reuşit pătrunderea în imobil, moment în care bărbatul de 50 de ani a încercat să se sinucidă, provocându-şi mai multe plăgi deschise la nivelul gâtului şi al membrelor superioare, fără a-şi pune viaţă în pericol”, a transmis IPJ Timiș.

Bărbatul va fi internat la o clinică de psihiatrie

Bărbatul a fost condus la spitalul din oraşul Deta, în vederea acordării de îngrijiri medicale, ulterior fiind internat la o clinică de psihiatrie din localitatea Jebel, judeţul Timiş.  De asemenea, în interiorul imobilului a fost găsit, din nefericire, trupul neînsufleţit al unui bărbat, în vârstă de 66 de ani, tatăl vitreg al celor doi bărbaţi”, au mai spus polițiștii din Timiș. 

Vecinii familiei spun că bărbatul găsit decedat era bolnav şi că de mai multă vreme nu se mai ridica din pat. Tot ei sunt convinşi că fiul nu a declarat decesul tatălui vitreg pentru a-i încasa pensia.


Comentarii Facebook