Miercuri 8 Iulie

Monstrul din Caracal și-a modificat mașina ca să poată răpi fetele


O tânără care a fost abordată de Gheorghe Dincă pentru a fi dusă cu mașina a povestit că bărbatul avea autoturismul modificat, ceea ce a îngrozit-o.

M-a abordat în stație. Eram cu încă alte două persoane și a insistat să mă ducă la destinație. Nu mi-a plăcut că era insistent și l-am refuzat, în plus, îmi aduc aminte că am văzut la scaunele din spatele autoturismului un grilaj de metal! Am fost îngrozită. Am zis că mai bine aștept autobuzul și bine am făcut. Doamne ferește, cine știe ce putea să mi se întâmple”, a spus o tânăra, potrivit Wowbiz.ro.

Anchetatorii cred că butoiul în care Dincă spune că a ars-o pe Alexandra era special conceput pentru așa ceva. ”La o analiză atentă, se poate observa clar că acel recipient este conceput pentru incinerare. Are anumite orificii ce dau de înțeles acest lucru, orificii larerale pe unde întră aerul și automat se produce o accelerare de ardere. E clar că a fost gândit pentru a ucide, în momentul în care a fost realizat. Nimic nu este întâmplător acolo”, au spus surse din anchetă, conform Cancan.ro.

Sursa foto: Cancan.ro

Comentarii Facebook