Momente de panică la un ştrand. Un bărbat a suferit un accident vascular cerebral, în timp ce înota, sub privirile a zeci de oameni


Momente cumplite la un ştrand din Piteşti!  Un bărbat de 73 de ani a fost în pericol de moarte după ce a leşinat în bazin. Bătrânul şi-a pierdut cunoştinţa sub ochii a zeci de oameni care înotau şi se relaxau. Ar fi suferit un accident vascular cerebral, spun medicii, care fac acum tot posibilul să-i salveze viaţa. 

Bărbatul era un client fidel al piscinii şi venea zilnic să înoate împreună cu un vecin. Ieri însă, omului i s-a făcut brusc rău. O tânără şi-a dat seama că bărbatul de 73 de ani nu mai este conştient şi a dat alarma, scrie Observator.

Câţiva martori n-au mai aşteptat să vină salvamarul şi au sărit să-i dea primul ajutor. Printre ei şi un pompier, aflat în timpul liber la ştrandul din Piteşti. Manevrele au continuat şi în ambulanţa care a dus victima de urgenţă la spital. Deocamdată, bărbatul se află în stare gravă la Terapie Intensivă, iar medicii spun că a suferit un AVC. Între timp, poliţiştii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. 

Comentarii Facebook