Mister nedeslușit: Două tinere, găsite într-o casă părăsită, fără haine şi înconjurate de arme. Cele două nu-şi amintesc ce li s-a întâmplat


O fată de doar 16 ani și o tânără de 20 de ani au fost găsite fără haine într-o casă din Spania, înconjurate de arme. Cele două nu își amintesc cum au ajuns acolo, poveștile lor fiind însă  extrem de asemănătoare: după o noapte în club, au urcat fiecare în câte o maşină şi s-au trezit acolo, speriate cumplit. Cinci bărbaţi au fost arestaţi, cu toate că dovezile ar indica faptul că „totul s-a petrecut cu consimţământul celor două fete”.

Un caz extrem de bizar le dă bătăi de cap polițiștilor spanioli, după ce au descoperit două persoane, o adolescentă de 16 ani din Marea Britanie și o tânără în vârstă de 20 de ani din Lituania, într-o casă din Marbella, Spania. 

Autoritățile au fost alertate de un apel venit chiar din partea adolescentei, care spune însă că nu își amintește nimic din cele întâmplate în ultimele zile. Ulterior, la numărul de urgență a sunat și o prietenă de-a acesteia, îngrijorată că fata plângea disperată la telefon și spunând că este înconjurată de mai mulți necunoscuți înarmați. Apucase să-i spună toate acestea chiar înainte ca apelul să se încheie brusc, fără posibilitatea de a o contacta înapoi.

La sosirea echipajelor de intervenţie, fata era înfăşurată doar într-o pătură, într-unul din cele două dormitoare şi le-a povestit poliţiştilor că are o amintire vagă despre o petrecere la care a luat parte, înainte să urce într-o maşină alături de doi bărbaţi.

Cinci tineri au fost arestați 

Cealaltă victimă, o lituaniancă de 20 de ani, era aproape dezbrăcată, în pat, lângă o armă. Povestea ei seamănă cu cea a adolescentei: fusese în club, urcase într-o mașină pentru a merge în alt bar de noapte, apoi i s-a rupt firul memoriei. Încă nu se știe dacă între cele două femei găsite în casa din Spania există vreo legătură. 

Potrivit Mirror, cinci bărbați au fost deja arestați, între ei fiind și un englez și un irlandez. În locuință au fost descoperite și o macetă, un pstol și o carabină. Englezul arestat, în vârstă de 20 de ani, ar avea o fractură la gleznă în urma unui salt de la etajul 1, totul, în goana de a scăpa de polițiștii aflați pe urmele sale. Cetăţeanul irlandez a fost prins în apropierea unui loc faimos pentru petreceri, în Puerto Banus. De asemenea, au fost arestaţi şi un marocan şi un finlandez - ambii de 17 ani.

Poliţia din Malaga a declarat că nu există dovezi ale unor acte de agresiune sexuală, iar cele două fete au mărturisit că au plecat în mod voluntar cu bărbaţii respectivi, după ce consumaseră alcool. „Ambele au primit îngrijiri medicale la spital. Investigaţiile continuă pentru a clarifica firul evenimentelor”, au precizat reprezentanţii Poliţiei Naţionale din Spania.


Comentarii Facebook