Mii de comentarii după ce polițistul Marian Godină le-a urat „La mulți ani”, de 8 Martie, bărbaților de la coadă de la pașapoarte


Cunoscutul polițist Marian Godină a stârnit un val de reacții după ce, de 8 Martie, le-a urat „La mulți ani”, ironic, bărbaților care stau la coadă la pașapoarte. „La mulți ani tuturor femeilor și bărbaților de la coada de la pașapoarte!”, a scris pe Facebook Marian Godină.

În doar șase ore de la publicarea „felicitării”, postarea polițistului din Brașov a strâns peste 1.500 de comentarii și a fost distribuită de peste o mie de ori. Mesajul lui Godină vine în contextul în care, speriați de războiul din Ucraina, românii au luat cu asalt serviciile de pașapoarte, unde stau la cozi. 

Au scos tricolorul de la poza de profil, l-au împăturit și l-au băgat în geamantan, ha?”, a scris un bărbat.

Domnule Marian Godina lăsați bărbați sa își facă pașapoarte și sa plece, poate au copii și vor sa îi vadă crescând iar la război sa meargă cei care ne-au jefuit țara și sunt trecuți de prima tinerețe. De ce sa moară băieți tineri? Haideți sa nu fim ipocriți, apropo de asta sa nu fim pesimiști mai bine sa sperăm că va fi bine. La mulți ani tuturor femeilor!”, a adăugat altul.

Pentru că multe dintre comentariile la mesajul său au fost critice, Marian Godină a revenit cu o nouă postare:

Am suficientă experiență încât să pot anticipa reacțiile postărilor mele. Știam, așadar, că postarea pe care am scris-o azi dimineață va aduce un val de comentarii negative și știam și modurile în care va fi interpretată. Mi-au scris unii că mulți dintre bărbații care stau la coadă la pașapoarte o fac pentru că e necesară prezența lor acolo în cazul în care le fac pașapoarte copiilor. Cred că e evident că nu m-am referit la acei bărbați, nu am de gând să scriu glume cu explicații adăugate.

Până la urmă, nici măcar nu e treaba mea cine pleacă și cine rămâne, nici nu prea mă interesează, fiecare alege cum crede pentru el, dar am dreptul să îmi formez o opinie despre cei care fug. Din fericire, de-a lungul istoriei țărișoarei noastre, cei mai mulți au ales să rămână, iar datorită lor putem noi azi să punem drapelul la poza de profil pe 1 Decembrie, să comentăm liberi pe Facebook, să ne numim români, să trăim într-o țară care cuprinde Ardealul, Moldova și Țara Românească și care se numește România”, a scris polițistul pe pagina sa de Facebook. 

Comentarii Facebook