Mihai Bobonete relatează momentele de teroare trăite în timpul furtunii din Grecia. Doi români au murit


Furtuna a făcut ravagii, miercuri seară, în peninsula grecească Halkidiki, iar șase persoane și-au pierdut viețile, printrecare și doi români, o femie și un copil de 8 ani.

Printre persoanele prezente pe litoralul din Grecia se număra și celebrul actor Mihai Bobonete. Acesta spune că furtuna l-a prins în timp ce era la un șpriț cu prietenii, însă a reușit să ajungă în timp util la copiii săi, care se aflau în camera de hotel.

Bobonete spune că totul s-a petrecut fulgerător, iar în spatele său au început ”să cadă copacii”.

Lucrurile erau foarte OK până a început să tune, să fulgere spre Salonic. Am un program care te avertizează despre tot ce se întâmplă extrem meteorologic în timp util. Doar că, fiind la șpriț, pe seară, ce timp util? Că am văzut avertizarea și am zis .. da, cine știe, o prostie. Noi am auzit că a început un șuierat foarte puternic și care se simțea că se apropie din ce în ce mai tare de noi, dar nu ploua, nu se întâmpla nimic.

Noi eram chiar la terasa asta, unde se văd scaunele puse. Noi ne-am ridicat, ca să ajung la copii în hotel, pentru că știam că sunt copii în cameră, și în spatele nostru au căzut copacii, adică totul s-a întâmplat atunci, pe moment!

Am auzit țipând în spate, dar cu gândul la copii am început să alerg la copii înspre cameră. Geamurile de sticlă au fost smulse și acum copiii erau bine, noi eram bine în cameră, dar nu știam nimic de adulți. Și i-am găsit undeva după jumătate de oră într-o chicinetă din aia de ciment, pentru că a căzut tot semnalul, curent, n-a mai fost nimic, nu se mai putea comunica.

Plaja acum arată, după cum vedeți, a fost bine pusă la punct foarte bine, ei s-au mobilizat destul de bine, grecii, dar aseară era dezastru.” - a spus actorul, pentru Știrile Pro TV.

Comentarii Facebook