Mesaj dur al îndrăgitei actrițe Oana Pellea, după scandalul legat de azilele groazei: ”Caravana trece si câinii latră. Noi suntem câinii”


Oana Pellea a ieșit public cu un mesaj dur, după ce a izbucnit scandalul privind azilele groazei din Voluntari, oraș condus de soțul ministrului Familiei, Gabriela Firea.

Nimeni nu știe si nu știa nimic despre bătrânii torturați în azilul morții. Nimeni nu are nici o responsabilitate si nici o vină! De la Președinte, la Prim Ministru, la Ministerul Familiei, Ministerul Sănătății, etc …TOȚI sunt indignați …și cer măsuri drastice… Nimeni nu pronunță niciun nume. Nimeni nu demite pe nimeni. Nimeni nu e vinovat.

Își aruncă pisica unul altuia. De la Minister la Minister, de la om la om, de la funcție la funcție, de la Partid la Partid. Ca si cum are importanță din ce Partid faci parte când esti definit de iresponsabilitate, minciună, interese meschine, mafie, etc. Nu mă interesează din ce Partid face parte un vinovat care este dovedit cu probe! El rămâne vinovat, indiferent din ce partid face parte si trebuie tratat, judecat ca atare. Cei vinovați se dau victime! Victimele devin dosare… clasate în curând. Vinovații n-au nume. Victimele sunt doar cifre.

I-as intreba pe toți dacă știu cum arată si ce miros are o escară…mi-e teamă insa ca imi vor da un număr de dosar, îmi vor cita un articol de lege și îmi vor răspunde că vor lua toate măsurile necesare ca așa ceva să nu se mai repete… Intre timp... rănile dor, escarele mănâncă din carne și medicii se luptă să salveze ce se mai poate salva… Între timp caravana trece si câinii latră. Noi suntem câinii, iar caravana mi-e teamă ca trece peste viețile noastre…”, a transmis Oana Pellea pe Facebook.

Până acum s-a deschis o anchetă și procurorii DIICOT au cerut arestarea preventivă a 24 de persoane implicate în exploatarea bătrânilor cu dizabilităţi din trei azile din localitatea Voluntari.

Tribunalul a admis arestarea a numai 4 persoane, restul fiind plasaţi în arest la domiciliu (11) şi control judiciar (6), iar trei vor fi cercetaţi în stare de libertate.

Cei 24 de inculpaţi sunt acuzaţi de constituire a unui grup infracţional organizat, trafic de persoane, fals în declaraţii, fals intelectual, fals material în înscrisuri oficiale şi delapidare.

Comentarii Facebook