Mara Bănică despre scandalul Eva Măruță: ”Uneori mi-e rușine că-s româncă”


Mara Bănică a sărit în sprijinul Evei Măruță, care a jucat la vârsta de 8 ani în primul ei film, alături de Alex Bogdan - ”Tati part time”. Foarte mulți români critică succesul copilei și îl pune pe seama celebrității părinților săi, dar Mara Bănică a venit cu exemple de copii actori celebri care s-au făcut remarcați și au scris istorie doar prin prisma talentului lor.

Tati part time, producția privată de film care îi are protagoniști pe Eva Măruță și Alex Bogdan a readus zâmbetul pe buzele privitorilor. Totuși, de aici și până la un val de hate lansat împotriva copilei nu a mai fost decât un pas. 

Pe Instagramul ei, jurnalista a postat un mesaj tranșant la adresa celor care o „acuză” pe fiica lui Măruță și a Andrei de faptul că a primit acest rol doar prin prisma celebrității lor. Mara consideră că talentul Evei a pălit în fața criticilor și răutăților și nu se sfiește să-i pună la punct pe cârcotași.

Shirley Temple. Jacob Trembley.Brooklyn Prince. Macaulay Culkin. Alan Kim. Sunny Pawar. Tom Holland. Anna Paquin - sunt doar câteva din numele unor actori copii de la Hollywood care au scris istorie în industrie prin niște roluri memorabile. Publicul i-a adulat, i-a iubit, America a fost mândră de ei.

Generația mea l-a iubit pe Pistruiatul, pe copiii din Cireșarii, pe Maria, pe Mirabela... Generația de tiktokeri de azi dă de pământ cu Eva Măruță pentru că e fiica lui Catalin și a Andrei. Nu mai contează cât talent zace în puiul ăsta de om. Uneori mi-e rușine că-s româncă, am devenit un popor în care dacă nu moare capra vecinului de icter negru, facem noi să o omorâm cumva”, a fost părerea Marei Bănică, pe care și-a exprimat-o prin intermediul postării din social media.

Comentarii Facebook