Managerul Spitalului Târgovişte, amendat. Zeci de cadre medicale s-au închinat la moaşte în poarta spitalului


Managerul Spitalului Judeţean Târgovişte a fost amendat cu 20.000 de lei, pentru că a permis angajaţilor să iasă în stradă pentru a se închina la moaştele Sfântului Nifon, potrivit Agerpres.

Ca urmare a apariţiei în spaţiul public referitoare la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgovişte, DSP Dâmboviţa s-a autosesizat şi a sancţionat managerul unităţii sanitare cu o amendă în valoare de 20.000 lei, conform prevederilor HG 857/2011, pentru neaplicarea de către conducerea spitalului menţionat a măsurilor antiepidemice de prevenire şi răspândire a infecţiilor. În acelaşi timp, la nivelul instituţiilor MAI se efectuează verificări pentru identificarea persoanelor care nu au respectat prevederile ordonanţelor militare privind distanţarea socială, urmând a fi aplicate măsuri conform legislaţiei în vigoare", precizează Centrul Judeţean de Comunicare şi Informare Publică.

Arhiepiscopia Târgoviştei a organizat, marţi, în municipiu o procesiune cu moaştele Sfântului Nifon, "pentru încetarea pandemiei" de coronavirus. Procesiunea a trecut prin faţa spitalelor şi bisericilor.

Comentarii Facebook