Mama lui Cătălin Bordea s-a stins din viață. Actorul, îngenuncheat de durere, avea o legătură specială cu mama lui


Este doliu în familia lui Cătălin Bordea! Actorul de comedie trece prin momente dificile după ce mama lui s-a stins din viață la vârsta de 55 de ani. Femeia a pierdut lupta cu o boală cruntă.

Mihaela Bordea a fost diagnosticată cu cancer în 2017 și s-a stins prematur, urmând să fie condusă pe ultimul drum în satul ei natal. Comediantul a avut o legătură specială cu cea care i-a dat viață și a descris suferințele care au încercat-o în ultimii ani.

„Eu cred din tot sufletul în puterea bunului gând, chiar dacă câteodată răutatea cotidianului mă năpădeşte și mă transformă, încerc din răsputeri să revin la lumina. Sunt oameni care mi-au spus și aproape m-au convins că optimismul meu este forțat și simulat însă azi viața mi-a dat încă un semn ca nu e așa, că e ereditar. Mama mea a trecut printr-o perioadă îngrozitoare fără să își piardă zâmbetul de pe buze, fără să se plângă și fără să deranjeze' pe nimeni.

Și această stare a ei a ajutat-o în proporție de cincizeci la sută sa fie bine. Culmea e că după tot ce a îndurat, mama mea a făcut o glumă și am râs din tot sufletul amândoi. Mi-a zis: 'Cătăline, am o veste proastă și una bună. Aia proastă e că în urma chimioterapiei mi-a căzut părul și aia bună e că acum semănăm leit'”, a scris Cătălin Bordea pe rețelele de socializare.

Înmormântarea Mihaelei Bordea va avea loc în satul ei natal, Todireni, județul Botoșani, acolo unde ea a locuit, dar și unde Bordea a crescut, notează botosaninews.ro.

La vârsta de doar 2 ani, Cătălin Bordea a fost părăsit de tatăl său. Comediantul a recunoscut că bărbatul nu și-a dorit să fie tată, și chiar i-a cerut mamei sale să facă avort, cât timp era însărcinată.

Comediantul povestea că a fost crescut de bunica lui, care i-a fost a doua mamă.

„Bunicii mei sunt cei mai importanți. Eu nu aș fi ajuns niciodată unde sunt fără ei. Taică-miu a plecat când aveam eu doi ani, maică-mea era mică, m-a făcut când avea 16 ani. La mine, părinții au dispărut în momentul în care eu am apărut. Nu am știut niciodată ce înseamnă să am tată. Așa m-am născut, deja fisurat. Taică-miu m-a lăsat pe un scaun în autobuz, el a plecat și nu a mai apărut niciodată”, povestea Cătălin Bordea.

Comentarii Facebook