Miercuri 5 Octombrie

Mamă acuzată că și-a ucis fiica de patru ani în timpul unui live pe Instagram. Și-a atacat și fiul de doi ani


Caz șocant în SUA, unde o mamă este acuzată că și-a ucis fiica de patru ani și că și-a atacat fiul de doi ani, în urma unui videoclip postat pe Instagram în care îi curgea sânge pe piept. „Am terminat. Copiii mei sunt morți. Am terminat cu viața”, spunea femeia în videoclip.

Mama din New Orleans, Statele Unite, este acuzată că și-a ucis fiica de patru ani și că și-a atacat fiul de doi ani, în urma unui videoclip postat pe Instagram în care îi curgea sânge pe piept. Janee Pedescleaux, în vârstă de 31 de ani, a fost reținută duminică sub acuzația de crimă de gradul doi, tentativă de crimă și cruzime de gradul doi față de un minor, potrivit Departamentului de Poliție din New Orleans, citat de Independent. Pedescleaux și-ar fi înjunghiat fiica până la moarte și ar fi încercat să facă același lucru cu fiul ei, potrivit NOLA, citată de aceeași sursă.

Poliția a ajuns la locuința din zona Florida din New Orleans, Louisiana, duminică după ora 11:00. La acel moment, copiii fuseseră deja transportați la spital cu un vehicul privat. Duminică după-amiază, băiatul se afla în stare critică. Fiica, numită de prietenii familiei Paris Roberts, a murit la spital. Agenția de presă din New Orleans, NOLA, a relatat că anchetatorii cred că Pedescleaux este femeia care apare într-un videoclip distribuit, la începutul aceleiași zile, pe platforma de socializare Instagram. Videoclipul a fost șters ulterior, notează sursa citată.

În înregistrare, femeia se uită la cameră purtând o bonetă și un maiou pătat de sânge. „Am terminat”, spune ea în videoclip, părând să fie emoționată. „Copiii mei sunt morți. Sunt terminată. Am terminat cu viața. Este numai vina lui Jermaine”, a mai spus ea. Documentele juridice arată că femeia și tatăl copiilor, acest Jermaine Roberts, erau angajați într-o luptă pentru custodie. El a declarat în documentele legale că Pedescleaux nu îi permitea să vadă copiii, adăugând că aceasta „nu era stabilă și nu asigura un mediu sănătos pentru copii”, potrivit NOLA.

Comentarii Facebook