„M-ai părăsit în lacrimi și cu inima frântă. Drum bun spre cer, draga mea”. Sfârşit misterios pentru soţia unui român, top-model internaţional


Tânăra soţie a unui bihorean, model şi el, a fost găsită fără suflare lângă un hotel din Istanbul. Presa din Turcia anunţă că, în acest caz a fost arestată, deja, o persoană suspectă. Tânăra de 23 de ani a murit în condiţii suspecte în Turcia. Sofia era cazată într-un hotel din Istanbul, când ar fi căzut de la balconul camerei. De origine rusă, fata era căsătorită cu un tânăr din Oradea, model de succes şi el. Poliţiştii turci au făcut deja o primă arestare şi nu exclud varianta crimei.

Sofia şi Istvan se căsătoriseră în februarie anul acesta la Oradea. Amândoi erau răsfăţaţi ai marilor case de modă. El român, ea rusoaică de la capătul lumii, din Vladivostok. Cei doi s-au cunoscut în Turcia, din întâmplare, pe stradă. A fost dragoste la prima vedere, scrie Observator.

Tânără lucra în Istanbul ca fotomodel, se afla acolo pentru un contract pe o perioadă de două luni. Femeia ar fi căzut de la înălţime, dintr-un hotel din Istanbul, în noaptea de 17 spre 18 iulie, undeva la miezul nopţii. Pe trupul său nu au fost găsite urme de violenţă. Deocamdată, poliţia turcă nu a vorbit despre un motiv al sinuciderii sau al crimei, pentru că în acest moment toate variantele sunt luate în calcul. O persoană a fost deja arestată pentru că ar avea legătură cu acest caz, dar nu a fost precizat în ce constă această legătură. 

Istvan vorbise cu Sofia cu două zile înainte de tragedie. El era acasă, în România, se pregătea să plece în China pentru câteva şedinţe foto.

Istvan Sarkozy, soţ: „Am avut o ceartă. Nu am vorbit două, trei zile şi apoi când am încercat să o caut, nu era online. De trei zile nu a fost pe Whatspp. Am căutat-o pe mama ei. Mama ei ştia că e în România. Eu am fost şocat că nimeni nu ştie ce se întâmplă.

Când a văzut că n-are nicio veste despre tânără, Istvan a mers la o secţie de poliţie din Bihor şi i-a anunţat dispariţia. Poliţiştii români au dat-o imediat în urmărire prin Interpol. Câteva ore mai târziu, câţiva colegi de-ai Sofiei l-au anunţat despre nenorocire. Devastat, bărbatul a plecat imediat în Turcia.

Sofia nu pot descrie în cuvinte cât de mult ai însemnat pentru mine și că ai fost tot ce m-a făcut să merg înainte, motivația mea motorul meu pentru viață, ai fost cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat vreodată, iar acum ai plecat pentru totdeauna, m-ai părăsit aici în lacrimi și cu inima frântă. Drum bun spre cer îți doresc draga mea soție minunată!", a fost mesajul sfâşietor postat de soțul tinerei pe contul său de Facebook.

Comentarii Facebook