Jurnalistul Marian Olaianos a fost dat afară de TVR, după un conflict violent cu o colegă


Jurnalistul Marian Olaianos a fost dat afară din Televiziunea Publică după un conflict cu o fostă colegă.

Comentatorul sportiv Marian Olaianos a fost acuzat de o fostă colegă de serviciu, Nadine Vlădescu, care lucrează în departamentul Cultural, că a agresat-o. TVR a decis în urma anchetei că sancțiunea ce trebuie aplicată este desfacerea contractului de muncă a comentatorului sportiv. Nadine a susținut că Marian a bruscat-o și a lovit-o, după ce au avut o legătură amoroasă.

Olaianos m-a înjurat, m-a lovit cu palmele, cu pumnii și cu un set de chei, m-a strangulat și m-a dat cu capul de perete”, acuză jurnalista. Pe de altă parte, comentatorul sportiv susține că și el a fost hărțuit sexual.

Serviciul Comunicare, Relaţii Publice şi Protocol al TVR se arată că decizia de desfacere a contractului de muncă ”a fost emisă ca urmare a raportului comisiei de cercetare disciplinară, elaborat în baza sesizării depuse de Nadine Vlădescu, în luna octombrie 2022, privind fapte de violență fizică și verbală a unui angajat al TVR – jurnalistul Marian Olaianos - asupra sa, însoțită de certificat medico-legal și de alte documente medicale”, se arată în comunicatul TVR.

Cercetarea disciplinară a fost demarată în urma sesizării primite de angajator de la Nadine Vlădescu şi în baza dispoziţiei Președintelui-Director General al SRTV, Dan Cristian Turturică. Raportul comisiei de cercetare disciplinară a fost înaintat Preşedintelui – Director General, în data de 1 februarie 2023, cu propunerea de sancționare a lui Marian Olaianos prin desfacerea disciplinară a contractului individual de muncă”, mai spus aceștia în comunicat.

Comentarii Facebook