Jamila, după ce a pierdut „războiul eclerelor”: „Acest proces nu este și nu a fost niciodată despre bani, ci despre dreptate”


Jamila a postat un mesaj pe pagina sa oficială de Facebook, după ce a pierdut și la Curtea de Apel București procesul pe care i l-a intentat Laurei Laurențiu, colega sa de breaslă, pentru renumitul „ecler la tavă”.

Eclerul la tavă s-ar putea dovedi un desert foarte scump pentru Jamila. Cunoscuta vloggeriță culinară a pierdut și la Curtea de Apel București procesul pe care i l-a intentat Laurei Laurențiu, colega sa de breaslă.

Citește și: Duelul eclerurilor între cele mai renumite gospodine. Jamila pierde și a doua fază a procesului cu Laura Laurențiu

Jamila pretindea daune de 5.000 de euro de la Laura Laurențiu, pentru că a blocat-o timp de 17 zile pe YouTube. Jamila a postat un mesaj pe pagina sa oficială de Facebook în care explică de la ce a pornit totul între cele două.

Între Jamila și Laura a izbucnit un conflict pe tema rețetei deliciosului desert franțuzesc, dar și a drepturilor de difuzare.

Judecătorii Instanței de Apel, la fel ca cei de la Tribunal, nu i-au dat câștig de cauză Jamilei, și au obligat-o să îi plătească rivalei 25.000 de lei cheltuieli de judecată, pe lângă cei 5.000 de lei de la fond. Ea mai are, totuși, o șansă pentru eclerul la tavă: să declare recurs la Instanța Supremă.


Comentarii Facebook