ÎPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, a căzut în timpul slujbei de Bobotează, când sfințea apa care alungă bolile - VIDEO


ÎPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, s-a împiedicat și a căzut în timpul slujbei de Bobotează, când sfințea apa care alungă bolile. 

Incidentul a avut loc la Catedrala arhiepiscopală ”Sfinții Apostoli Petru și Pavel” din Constanța. ÎPS Teodosie nu purta mască și s-a urcat pe un cadru din lemn pentru a ajunge la butoaiele cu apă. 

Acesta a fost ajutat de enoriaşi să se ridice şi să îşi continue drumul spre butoaiele pline cu apă.

Arhiepiscopul Tomisului a fost prins de enoriași, iar scena nu s-a terminat mai rău. ÎPS Teodosie a spus înainte de eveniment că apa sfințită ”va combate și bolile și microbii, ne va înfrăți mai mult, pentru că harul este cel care ne înnoiește și trebuie să ne înfrățim mai mult, să biruim orice frică, pentru că frica aduce boala, să nu mai fim stăpâniți de frică, ci stăpâniți de entuziasm.

Omul care are entuziasm și crede și se roagă nădăjduiește în Dumnezeu, nu pățește nimic. Căci Dumnezeu biruiește și bolile, și pe cel viclean, și dușmănia dintre noi Dumnezeu o biruiește”.

Comentarii Facebook