În Vaslui, oamenii nu divorțează, în schimb, își dau foc! Soțul a stropit-o cu benzină pe față și torace și i-a dat foc


Scene șocante în localitatea Puiești, județul Vaslui. 

O femeie de 42 de ani a fost incendiată de soțul ei. Extrem de speriată, femeia nu a avut curaj să sune la 112 și să cheme ambulanța.

Soțul a stropită cu benzină pe față

Victima, de loc din comuna vasluiană Puiești, a fost stropită cu benzină pe față și torace chiar de soțul violent, după care acesta i-a dat foc. Nefericita întâmplare s-a petrecut miercuri, dar, de frică, femeia a îndurat durerea cruntă și nu a spus nimic nimănui. 

Abia a doua zi, când bărbatul a plecat de acasă, femeia care prezenta arsuri pe mai bine de 30% din suprafața corpului și-a luat inima în dinți și a apelat la 112.

A fost transportată la spital în stare gravă

Medicii sosiți la fața locului au găsit-o într-o stare gravă și au transportat-o de urgență la spital.

Echipajul medical a sosit la fața locului, este vorba despre o ambulanță C2 din Bârlad, a găsit pacienta conștientă, dar în stare gravă, prezentând arsuri pe o suprafață de peste 30%, de gradul 2 și 3. I s-a acordat primul ajutor și a fost transferată într-o primă fază la Spitalul Județean de Urgență Vaslui. Ulterior se va decide unde, când și cum va fi transferată această pacientă”, a declarat Daniel Ungureanu, purtător de cuvânt al SAJ Vaslui.


Comentarii Facebook