Halucinant! Elevă olimpică, abuzată luni de zile de profesorul cu care făcea meditațiile la matematică


Caz șocant la o școală din județul Gorj! Un profesor de matematică de 52 de ani ar fi terorizat luni de zile o elevă olimpică de 14 ani. Abuzurile ar fi avut loc chiar în timpul meditaţiilor.

Fata şi-a făcut curaj şi i-a povestit mamei calvarul pe care l-a îndurat luni de zile, iar femeia a mers la poliţie şi a povestit totul. Abuzurile s-ar fi petrecut în perioada iunie - februarie, timp în care profesorul şi-ar fi agresat eleva în vârstă de 14 ani în timpul în care trebuia să îi acorde meditaţii, uneori la domiciliul acesteia, alteori pe drum spre concursurile sau olimpiadele la care fata a fost înscrisă, notează Observator. 

Copila a povestit cu lux de amănunte tot ce i s-a întâmplat, iar pe numele profesorului s-a deschis o anchetă penală pentru infracţiunea de corupere sexuală de minori. În ciuda acuzaţiilor pe care i le aduce fata, dascălul este încă la catedră. Predă la o şcoală din oraşul Turceni, iar Inspectoratul Şcolar Gorj spune că nu poate să ia măsuri împotriva acestuia până ancheta nu ajunge la o concluzie finală, notează sursa citată. 

Comentarii Facebook