Godină, lecție pentru Buhnici: Mamele mai pun și niște celulită pe coapse, spre disprețul vreunui bețivan aflat la mare pentru a se uita după țâțe și buci


Marian Godină este tătic de puțin timp și a avut o replică pentru Ilinca Vandici și George Buhnici, după derajapele acestora din spațiul public. 

Godină nu a dat nume, dar totul este cât se poate de clar. Vandici a spus că bărbatul trebuie să fie șmecher, nu să schimbe scutece. 

Dacă a fi mafiot înseamnă să nu schimbi scutece, să nu împingi la căruț, să nu-i faci băiță bebelușului, să nu-i dai biberon, atunci nu-s mafiot. Apropos, nici nu-mi doresc să fiu mafiot. Lăsându-mă pe mine la o parte și comentariile în care eram atât de lăudat pentru «eforturile» mele, vreau să vă spun că greul e dus de Georgiana, iar asta cred că e valabil în orice familie. Mama este baza, oricât de mult mi-aș dori eu să împart sarcinile în mod egal, ba chiar să mă ocup eu mai mult”, a scris Godină. 

Acesta a făcut referire în mesajul lui și la deranjul produs de declarațiile lui George Buhnici, care spunea că vede pe plajă fete cu celulită, ceea ce nu îii place. 

Mama duce cele nouă luni de sarcină, ea adoarme cu dureri lângă soțul neputincios, ea este cea care trece prin greul nașterii. Tot ea este cea care pune câteva kilograme în plus, eventual niște celulită pe coapse, spre disprețul vreunui bețivan aflat la mare pentru a se uita după țâțe și buci”, a spus Godină. 

Marian Godină: ”Mamele merită toată aprecierea și respectul nostru, iar dacă vreodată le comentați mamelor voastre, să vă fie rușine, măgarilor care sunteți voi măgari! Valabil și pentru mine”, a fost mesajul polițistului.

Comentarii Facebook