Gest de omenie: Un bărbat a găsit 17.000 de lei în parcarea unui supermarket și a dus banii la Poliție. „Așa ar trebui să procedeze toată lumea”


Un bărbat de 45 de ani a găsit 17.000 de lei în parcarea unui supermarket şi a dus banii la Poliţie, iar aceştia au fost restituiţi proprietarului.

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Dolj a transmis, marţi, că la sediul Secţiei 2 Poliţie Craiova s-a prezentat, luni, un bărbat de 45 de ani, din comuna Podari, sat Branişte, pentru a preda suma de 17.000 de lei, găsită în parcarea unui supermarket din Craiova.

Banii au intrat în posesia proprietarului de drept

În scurt timp, poliţiştii au identificat proprietarul de drept, un bărbat de 48 de ani, din Craiova, căruia i-au fost restituiţi banii.

Gestul bărbatului care s-a prezentat la sediul poliţiei pentru a preda o sumă mare de bani este unul care să amintească, încă o dată, ce înseamnă spiritul civic şi responsabilitatea, fapt pentru care atât poliţiştii, cât şi proprietarul au apreciat gestul acestuia. Așa ar trebui să procedeze toată lumea”, se arată în comunicat, potrivit news.ro.

IPJ Dolj reaminteşte că însuşirea unui bun găsit sau ajuns din eroare ori în mod fortuit în posesia altei persoane, care nu îl predă autorităţilor în termen de 10 zile, constituie infracţiune.


Comentarii Facebook