FOTO - Operațiune de salvare în Deltă: Trei turiști s-au scufundat cu barca, după ce au ieșit la pescuit sportiv


Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au salvat de la înec trei turiști. Ambarcațiunea în care se aflau s-a scufundat. Intervenția, contracronometru a fost cu succes. Cei trei turiști cu vârste de peste 70 de ani se aflau la pescuit sportiv.

Incientul a avut loc vineriu seară, în jurul orei 19.00. Cei trei turiști, aflaţi într-o ambarcațiune pe braţul Chilia, în zona canalului Bâstroe, au solicitat ajutor prin 112. Barca în care se aflau a luat apă și se scufunda rapid. Echipajul Gărzii de Coastă a ajuns în mai puțin de 15 miniute, în ciuda condiţiilor de navigaţie pe timp de noapte și a intervenit imediat pentru recuperarea persoanelor.

Echipajul Gărzii de Coastă a ajuns în mai puțin de 15 miniute, în ciuda condiţiilor de navigaţie pe timp de noapte și a intervenit imediat pentru recuperarea persoanelor, potrivit Digi24. 

poza barca 2.jpg

Turiștii, cu vârste între 70 şi 75 de ani se aflau la pescuit sportiv în momentul în care au constatat că barca a început să ia apă și să se scufunde. Cei trei bărbați au fost transportați în condiții de siguranță la sediul Punctului de Lucru Periprava, apoi au fost cazaţi în localitate, nefiind solicitate îngrijiri medicale.

poza barcca 1.jpg

Sursa foto: Poliția de Frontieră 

Comentarii Facebook