FOTO - Elevi suprinși la... păcănele, în timpul orei de informatică. Directorul școlii: „Bine că n-au fost și alte site-uri”


Exercițiul în caz de cutremur din cadrul unei școli din Olt a „demascat” activitățile elevilor din cabinetul de informatică. 

Școala Gimbazială nr.1 Balș din Olt a efectuat miercuri, 15 februarie, un exercițiu de reacție la cutremur. Potrivit scenariului exercițiului, elevii au fost surprinși de cutremur în timpul pauzei, în diverse locuri din școală, fiind testată reacția acestora. 

În fotografiile postate de profesori pe site-ul unității de învățământ se vede că monitoarele calculatoarelor afișau un site cu jocuri de noroc. Confruntați cu o situație deloc confortabilă, profesorii care conduc Școala Gimnazială nr. 1 Balș au încercat să explice cele întâmplate, potrivit Adevărul.ro.

cazino scoala.PNG

I-am lăsat pe copii, în pauză, să acceseze, până începe ora, ce voiau ei”, este declarația profesorului de informatică.

Deși este grav că elevii au astfel de preocupări, intenția profesoarei de informatică a fost de să-i atragă la școală, frecvența fiind o problemă la această unitate. Deși conducerea consideră că profesoara de informatică a greșit, aceasta nu va fi cercetată disciplinar.


Comentarii Facebook