Florin Salam, reținut de polițiști. Manelistul este acuzat că ar fi primit zeci de mii de euro pentru a cânta la evenimente la care nu s-a mai prezentat


Cunoscutul cântăreț Florin Salam, pe numele său real Florin Stoian a fost reținut pentru 24 de ore, fiind cercetat într-un dosar de înșelăciune.

Potrivit surselor Digi24, manelistul ar fi a încasat bani în avans de la trei persoane pentru a cânta la diferite evenimente, însă nu s-a mai prezentat.

Inițial Florin Salam fusese ridicat şi dus la audieri la Secţia 2 Poliție din Capitală. În cadrul dosarului au fost realizate și 3 percheziții domiciliare, fiind vizate și alte două persoane din anturajul artistului, care i-ar fi fost complici. 

"În fapt, la nivelul Secţiei 2 Poliţie au fost înregistrate plângerile a trei persoane care sesizau faptul că ar fi plătit anumite sume unui bărbat, pentru prestarea unor servicii muzicale, însă acesta nu şi-ar fi onorat înţelegerile şi nici n-ar fi restituit banii primiţi. Sesizările au fost depuse în zilele de 12 aprilie 2023, 16 ianuarie 2024 şi 21 februarie 2024", informează Poliţia Capitalei.

Manelistul ar fi primit bani în avans de 3 ori fără a se prezenta la evenimente.

În cursul zilei de 21 iulie 2020, ar fi primit 3000 de euro, pe 28 ianuarie 2023 ar fi luat avans 10.000 de euro și la data de 14 mai 2023 ar fi primit 25.500 de lei.

Potrivit cercetarilor acesta nu le-ar fi restituit sumele de bani celor păgubiți.

Cercetările sunt continuate de către Secţia 2 Poliţie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, pentru trei infracţiuni de înşelăciune.


Comentarii Facebook