Fiul celui mai bogat om de pe planetă vrea să renunțe la numele tatălui său și să devină femeie


Fiica transgender a lui Elon Musk a depus o cerere de schimbare a numelui în conformitate cu noua ei identitate de gen și pentru că, spune ea, nu mai vrea să aibă nicio legătură cu tatăl ei biologic, transmite Reuters.

Xavier Musk, unul dintre fiii multi-miliardarului Elon Musk, a introdus o acțiune în instanță prin care solicită să-și schimbe legal sexul, din bărbat în femeie, și să renunțe la numele de familie. „Nu mai trăiesc cu tatăl meu biologic și nu mai doresc să fiu înrudit cu tatăl meu biologic în niciun fel”, și-a argumentat decizia.

În vârstă de 18 ani, fiul lui Elon Musk a depus actele în Santa Monica, statul american California, pe 18 aprilie. El intenționează să-și schimbe numele în Vivian Jenna Wilson. Musk a fost căsătorit cu mama lui Vivian, scriitoarea canadiană Justine Wilson, din 2000 până în 2008.

Primul lor fiu, Nevada, s-a născut în 2002 și a decedat ca urmare a sindromului morții subite a sugarului (SIDS) la vârsta 10 săptămâni. Perechea a conceput alți cinci băieți: gemenii Xavier și Griffin și tripleții Damian, Kai și Saxon, acum în vârstă de 16 ani. Musk și Wilson au custodia comună asupra celor cinci copii, scrie Antena 3. 

Publicația britanică Daily Mail notează că fondatorul Tesla și SpaceX a fost catalogat anti-gay în mai multe rânduri. El s-a declarat susținător al guvernatorului de Florida, Ron DeSantis, blamat de comunitatea LGBTQ pentru proiectul de lege care împiedică discuțiile despre identitatea de gen și homosexualitate în sălile de clasă.

elon.jpeg

Comentarii Facebook