Fiica unui preot a încercat să își UCIDĂ propria prietenă. Avea toate armele pregătite pentru crimă


Un scenariu scos din filmele de groază a avut loc la Ploiești, unte o tânără de 18 ani, fiica unui preot, a încercat să își ucidă cu sânge rece prietena.

Din fericire, scenariul însă nu a fost dus până la capăt, pentru că ţipetele victimei au alertat un vecin care a intervenit la timp.

În fata anchetatorilor, fata de 18 ani a recunoscut că pregătise armele crimei şi a pus la punct în detaliu omorul. Dar nu se aştepta ca sprayul lacrimogen să nu aibă un efect paralizant instantaneu.

Relaţia dintre cele două tinere, care provin din familii înstărite şi educate, a fost foarte apropiată. Fata de 18 ani, elevă la un colegiu de prestigiu din Ploieşti, a decis să se răzbune în momentul în care a aflat că prietena ei ar fi povestit lucruri nepotrivite despre legătura dintre ele, conform Pro TV.

La jumătatea lunii februarie a invitat-o pe victimă în apartamentul în care locuia cu chirie, fără să dea de bănuit nimic. După câteva ore, un vecin a auzit strigătele victimei. 

Suspecta, fiică de preot, ar fi folosit un spray paralizant şi avea la îndemână un întreg arsenal: cuţit, bată si pungi de gunoi.

La audieri, fata a mărturisit planul crimei şi a fost arestată preventiv pentru tentativa de omor. Procurorii au schimbat apoi încadrarea juridică, în “loviri şi alte violente”. 

Eleva s-a întors la şcoală, iar conducerea unităţii de învăţământ susţine că nicio instituţie nu a anunţat oficial că tânără este cercetată penal.

Familia tinerei agresate a refuzat să comenteze cele întâmplate.




Comentarii Facebook