Fetele care lucrau în studiourile de videochat ale fraților Tate erau marcate prin tatuaje cu numele „stăpânilor”


Anchetatorii au descins în vila din Pipera a unor frați din Marea Britanie pe nume Tate, care sunt anchetați într-un caz de trafic de carne vie, pentru a salva o femeie din Statele Unite care ar fi fost ținută captivă de cei doi britanici. 

„Fetele fraților Tate” sunt „marcate” cu numele celor doi britanici

Englezii aveau „în subordine”, în realitate, mai multe fete care făceau videochat pentru ei. Dintre acestea, o parte erau tatuate pe brațe cu mesajul în limba engleză „Owned by Tate” („Aparțin lui Tate”), informează Antena3.

Frații Tristan și Andrew Tate erau cunoscuți pentru luxul în care trăiau și se pare că ascundeau, într-un imobil închiriat în apropierea vilei lor din Pipera, mai multe studiouri de videochat. Într-o locație închiriată la aproximativ 500 de metri de adresa la care locuiesc care arată ca o adevărată fortăreață, au fost descoperite patru fete, între care trei românce și una din SUA. Anchetatorii au precizat că fiecare fată avea camera ei, unde au fost descoperite, pe lângă camere video, un număr mare de jucării erotice.

Cele două românce aveau tatuat, pe brațul stâng, mesajul „Owned by Tate”

Româncele care purtau tatuajul ar fi fost reticente în fața polițiștilor și le-ar fi luat apărarea celor doi „stăpâni”, în timp a treia româncă și colega ei din SUA au spus că erau ținute împotriva voinței lor.

Americanca Emma Aida Gabbey, în vârstă de 21 ani, ar fi declarat că a fost abordată pe Facebook de Tristan Tate, care a reușit s-o convingă că este îndrăgostit de ea și a chemat-o în România. Ajunsă în vila din Pipera a noul ei iubit, Emma Aida Gabbey a realizat că tocmai a fost victima unei înșelăciuni, în condițiile în care a primit imediat o cameră în imobilul închiriat pentru videochat.

În același timp, Tristan Tate ar fi anunțat-o că, dacă pleacă, o va găsi oriunde se va ascunde și îi va face rău. Speriată, aceasta i-a trimis un mesaj iubitului din America și i-ar fi povestit că este ținută cu forța într-o casă din România.


Comentarii Facebook