Faimoasa lunetistă ”Baghera”, capturată de ucraineni. după ce camarazii au abandonat-o pe front - FOTO


Lunetista ”Baghera” a fost capturată de ucraineni, după ce camarazii au abandonat-o rănită pe câmpul de luptă.

Lunetista ”Baghera” a fost lăsată să moară pe front de trupele pro-ruse

Forțele Armate ale Ucrainei anunță capturarea unei celebre lunetiste din forțele armate ale republicilor DPR/LPR. ”Baghera” a omorât ucraineni începând din 2014, a raportat agenția de știri a Ministerului Apărării de la Kiev, ArmyInform.

ZSU a luat-o prizonieră pe celebra lunetistă Baghera, de la ORDLO, care ne-a împușcat prizonierii în 2014. După spusele unor voluntari, ea a ucis cel puțin 40 de ucraineni, inclusiv civili”, scrie sursa citată.

M-au abandonat. Știind că sunt rănită și având ocazia să mă ia de acolo, au decis să mă părăsească, în speranța că voi muri”, a explicat ea.

”Baghera” a fost o vreme călugăriță și era ”vânată” din 2014

Baghera, pe numele ei reaș Irina Starikova, ar fi, de fapt, o sârboaică, Daniela Lazovic, fostă jucătoare de handbal, ce are un trecut plin de infracțiuni în țara ei. A fost o vreme călugăriță, cu numele de maică Xenia, la Gornji Milanovac, apoi a fost condamnată pentru trafic de droguri, a trecut la islamism, iar din 2014 a ajuns în Ucraina, unde s-a alăturat forțelor separatiste pro-ruse din estul țării, din Donbas. Armata ucraineană și serviciile secrete o vânau din 2014, după ce a fost acuzată că a ucis prizonieri ucraineni capturați de forțele separatiste, scrie Libertatea.ro.

Comentarii Facebook