„El este miracolul meu de Crăciun.” O femeie a devenit mamă deși medicii i-au spus că bebelușul său a murit în pântece


Caz șocant în Marea Britanie. O tânără, în vârstă de 27 de ani, a avut parte de un miracol. A devenit mamă, deși medicii i-au spus că fiul ei i-a murit în pântece. Femeia spune că este cu adevărat o minune că băiatul ei trăiește.

Hannah Cole, în vârstă de 27 de ani, a fost dusă la un spital de urgență, însărcinată fiind în 20 de săptămâni. Medicii i-au dat teribila veste că fiul ei i-a murit în pântece. Asta după ce cadrele medicale nu au putut detecta bătăile inimii ale micuțului. Când a auzit, Hannah a izbucnit în lacrimi, însă nu s-a dat bătută. Femeia a insistat ca medicii să-i facă o nouă ecografie, că poate fiul ei este în viață. Fără ca cineva să se aștepte, a avut loc un adevărat miracol.

Copilul a suferit o intervenție chirurgicală

Micuțul s-a născut în octombrie, la doar 24 de săptămâni și trei zile, cântărind doar 780 de grame. A suferit o operație la intestin când avea opt zile, iar acum este încă în spital. Copilul va sta internat până în februarie, iar până atunci va mai avea nevoie de câteva intervenții chirurgicale, scrie The Sun, citat de Observator.

Hannah a spus că: „Sunt atât de ușurată. A fost un adevărat rollercoaster. El este miracolul meu de Crăciun. A fost absolut uimitor de când s-a născut. A evoluat cu pași repezi și abia aștept să îl duc acasă".

În octombrie, conducerea spitalului, unde tânăra a născut, au demarat o anchetă și au prezentat scuze pentru „suferința și anxietatea” cauzate de diagnosticul inițial. 

Comentarii Facebook