Miercuri 5 Octombrie

Dublă crimă și sinucidere. O mamă s-a aruncat de pe o stâncă împreună cu cei doi copii ai ei, de 2 și 4 ani


Tragedie în Elveția, unde o mamă în vârstă de 37 de ani s-a aruncat în gol împreună cu cu cei doi ai ei, de pe un amfiteatru stâncos natural din cantonul elvețian Neuchatel. Alarma a fost dată de duminică dimineață, după ce un turist a văzut-o pe femeie prăbușindu-se de pe o stâncă. Reamintim că un caz la fel de cutremurător a avut loc în România, la începutul lunii mai, când o tânără de 33 de ani s-a aruncat în gol împreună cu cei doi copii ai săi, de la etajul 10 al unui bloc din Timișoara.

Femeia de 37 de ani s-a sinucis împreună cu copiii ei de 2 și 4 ani, sărind de la zeci de metri înălțime, pe Creux du Van, un amfiteatru stâncos natural din cantonul Neuchâtel. Potrivit publicației Quotidiano Nazionale, alarma a fost dată duminică dimineață, puțin după 9.30, de un turist, care a anunțat că o persoană ar fi căzut de pe o stâncă.

Bărbatul s-a gândit că este vorba despre un accident, însă, odată cu identificarea cele trei cadavre și demararea cercetărilor, gestul intenționat a părut imediat evident. Primele indicii arată că victima, o femeie de 37 de ani din Val de Travers, s-a sinucis aruncându-se de pe stâncă împreună cu cei doi copii ai săi. Micuții au fost găsiți fără suflare la câțiva metri de trupul fără viață al mamei lor.

Autoritățile continuă investigațiile, pentru a stabili cauzele tragediei, dar primele elemente par să picteze tabloul trist al unei drame de familie. Pentru poliție, însă, nu există niciun dubiu: este vorba despre o dublă crimă și o sinucidere. Anchetatorii, după ce au ascultat mărturiile, s-au convins de traseul gestului voluntar. Oamenii legii încă nu au dezvăluit dacă a fost sau nu găsită și o scrisoare de adio, scrie Observator.

Comentarii Facebook