Sambata 28 Ianuarie

„Drum lin alături de îngerașul tău nenăscut”. Sfârșitul cumplit al Mihaelei, tânăra care a murit într-un accident tragic de Sfântul Nicolae


Durere nemărginită pentru o familie din Iași. Mihaela avea doar 29 de ani, era căsătorită, iar acasă o aștepta un băiețel de doar câțiva anișori. O familie fericită care urma să se mărească, pentru că tânăra mămică era însărcinată cu al doilea copil. Din nefericire, ieri dimineață, destinul ei s-a frânt tragic. Accidentul cumplit a avut loc pe un drum din Iași, între localităţile Oprişeni şi Ţuţora.

Dimineață. Puțin după ora 9. Mihaela conducea un Volkswagen Golf pe drumul județean 249 când, în zona localității Țuțora, din motive ce rămân să fie stabilite de polițiști, pierde controlul volanului, se izbește violent de un cap de pod, apoi mașina este proiectată în stâlp și se răstoarnă. La scurt timp, un apel la numărul unic de urgențe anunța tragedia, scrie Observator.

În urma evenimentului rutier a rezultat o victimă inconștientă, neîncarcerată. Intervine o autospecială de intervenție cu modul de descarcerare, un echipaj de prim ajutor calificat şi o ambulanță tip C de la SAJ Iași", au transmis, ieri, reprezentanții ISU. 

Mihaela s-a stins în șanțul de beton de la marginea drumului. Din păcate, pentru șoferița de 29 de ani, impactul a fost fatal. Mihaela a fost aruncată din mașină și s-a stins în șanțul de beton de la marginea drumului. Medicii care au ajuns la locul nenorocirii nu au mai putut face nimic pentru tânăra mămică, fiind nevoiți să declare decesul. 

„Ochii ei albaștri și senini, care mereu se scăldau într-un zâmbet plin de bunătate, vor lumina de acum încolo cerul"

Mihaela era căsătorită din 2016, avea un băiețel de 3 ani și urma să devină mamă pentru a doua oară, fiind însărcinată. Familia, prietenii și toți cei care au cunoscut-o pe tânăra de 29 de ani sunt acum în stare de șoc.

De ieri, pe rețelele de socializare curg neîncetat zeci de mesaje de condoleanțe. Unul dintre ele, extrem de emoționat, a fost transmis de colegii de serviciu de la Omini Clinic, unde lucra frumoasa ieșeancă: „Astăzi s-a stins un om a cărui privire angelică ne cuprindea pe toți. Ochii ei albaștri și senini, care mereu se scăldau într-un zâmbet plin de bunătate, vor lumina de acum încolo cerul. Într-o zi de sărbătoare a plecat dintre noi Mihaela, cea plină de entuziasm și iubire. Cu regret OMINI anunță că de astăzi avem un înger în ceruri. Drum lin Mihaela. Dumnezeu să te aibă în pază!".

Încă sunt șocată...nu pot să cred...nu vreau să cred...De ce, Doamne, atât de repede? Mihaela noastră dragă, bună și blajină, să ai drum lin către ceata îngerilor alături de Îngerașul tău nenăscut, iar Dumnezeu, dacă nu a vrut să te mai lase alături de copilașul tău, de soț, de familie și de prieteni, să te țină mereu la dreapta Sa, în Lumină, Liniște și Odihnă! Dumnezeu să te ierte și să îți întărească familia că mare durere ai lăsat în urmă" / "Doamne nu îmi vine sa cred! Condoleanțe familiei îndurerate și multa putere sa treacă peste aceasta mare pierdere! Dumnezeu sa o ierte și s-o odihnească în pace! Păcat de acest suflet!" / "Soarele vieţii a apus pentru un copil bun, un om drag, o privire blândă, o prietenă bună pentru toți colegii ei. În acest univers al tristeţii ne rămân stelele amintirilor, care să aline durerea. Drum lin către îngeri, Mihaela! Imi voi aminti mereu cu drag de tine! Sincere condoleanțe familiei!

Polițiștii fac cercetări în continuare pentru a stabili cum a fost posibilă tragedia, însă, din primele date, se pare că viteza destul de mare și carosabilul umed ar fi fost de vină.

Comentarii Facebook