Dragnea și făcut studii la o facultate-fantomă. Judecătorii i-au anulat foaia matricolă


Judecatoria Sectorului 4 a anulat foaia matricola emisa pe numele liderului PSD Liviu Dragnea, de Facultatea de Contabilitate din cadrul Universitatatii Alexandru Ghica.

Judecătorii au anulat zeci de acte scolare, foi matricole, adeverinte, atestate sau diplome, emise de doua universitati din Alexandria (Teleorman) si ”Alexandru Ghica” si Europa Ecor. Acestea erau emise pe numele a aproximativ 200 de persoane, scrie ziare.com.

Foaia matricola emisa pe numele lui Liviu Dragnea a fost descoperita de anchetatori intr-un dosar privind o facultate fantoma care emitea diplome universitare. Este vorba de ”Situatia scolara” din anul 1999, ce poarta antetul ”Fundatia Ergonom 79 - Universitatea Alexandru Ghica - Facultatea de Contabilitate si Infomatica de Gestiune - Forma de invatamant - Zi, pe numele Dragnea Liviu Nicolae”.

Audiat la DNA, politicianul confirma ca a fost la facultatea de contabili, dar in perioada 2003-2004, si nu-si mai aduce aminte mare lucru.

Dupa incheierea ultimului an de studii, nu am sustinut examenul de licenta, deoarece scopul meu fusese atins, respectiv acumularea de cunostinte, si personal nu aveam nevoie de nicio diploma in domeniul de specializare”, a mai declarat Dragnea.

Comentarii Facebook