Doi hoți au sechestrat o femeie și nepoții săi pentru a-i afla rețeta secretă de mici


Caz șocant la Hunedoara! Doi hoți au sechestrat o femeie și pe nepoții ei, în vârstă de opt și zece ani, pentru a-i afla rețeta secretă de mici

Doi bărbați au intrat cu forța în casa unei femei, au imobilizat-o și au amenințat-o să le dea rețeta secretă de mici pe care acesta o folosea în afacerea sa cu mezeluri. Indivizii i-au sechestrat și pe nepoții femeii. În plus, hoții au furat din casa acesteia și o sumă mare de bani. Cei doi bărbați au intrat în casa femeii de 64 de ani, unde se aflau și cei doi nepoți ai acesteia, de 8 și 10 ani. I-au legat pe toți trei de mâini și de picioare cu bandă adezivă și au furat din locuință 37.000 de lei, bijuterii și alte bunuri de valoare, scrie Digi24.ro.

Victimele au fost găsite de un apropiat al familiei. Acesta a sunat imediat la 112 și a alertat poliția.

Cei doi bărbați au purtat cagule în timpul atacului, iar oamenii legii au reușit să-i identifice abia acum, deși jaful a avut loc în septembrie. Hoții au fost reținuți și urmează să fie audiați.

Poliţiştii au stabilit, în urma cercetărilor, că cei doi bărbaţi, la data de 3 septembrie 2022, au pătruns într-o locuinţă situată în cartierul Peştişul Mare, din Hunedoara, unde au exercitat acţiuni violente împotriva persoanei vătămate, o femeie în vârstă de 64 de ani şi a nepoţilor acesteia, în vârstă de 8 şi de 10 ani, pe care i-au lipsit de libertate în mod ilegal, legându-le mâinile şi picioarele şi aplicându-le bandă adezivă pe gură, după care au sustras din locuinţă 37.000 de lei, mai multe bijuterii, ceasuri şi alte bunuri", transmite IPJ Hunedoara. 

Deocamdată nu este clar ce voiau să facă aceștia cu rețeta secretă de mici sau dacă au recurs la acest gest pentru că își doreau și ei să își deschidă o afacere similară. Din fericire, femeia și nepoții ei au scăpat nevătămați. Dacă vor fi găsiți vinovați, cei doi indivizi riscă ani grei de închisoare pentru furt și pentru lipsire de libertate în mod ilegal a mai multor persoane.

Comentarii Facebook