Sambata 26 Octombrie

Doamne ferește! Un primar care avea o relație amoroasă cu vrăjitoarea din localitate o plătea din bani publici ca să poată comunica cu tatăl lui mort-FOTO


Un primar a plătit o vrăjitoare din bani publici ca să poată comunica cu tatăl lui mort

O poveste ireală au trăit locuitorii locuitorii din Agde, un mic oraș de pe coasta Mediteranei care au fost martorii unei situații incredibile. Primarul orașului ar fi fost implicat într-o relație amoroasă cu o femeie care pretindea că are puteri supranaturale. Aceasta nu ar fi fost o problemă în sine, însă femeia l-a convins pe edil că poate comunica cu tatăl său decedat și că are capacitatea de a contacta îngeri pentru a-i oferi sfaturi.

În mod incredibil, primarul a crezut aceste afirmații și, timp de patru ani, a plătit-o pe femeie din fondurile publice pentru aceste servicii spirituale. Din banii primăriei, edilul i-ar fi finanțat vacanțe de lux și alte beneficii extravagante. Pretinsa vrăjitoare reușea să își modifice vocea pentru a-l convinge pe primar că vorbește cu entități supranaturale. Sub influența ei, primarul a angajat rudele acesteia în diverse posturi la primărie și a aprobat renovarea locuinței ei pe cheltuiala orașului.

Când povestea a ieșit la iveală, s-a descoperit că bugetul orașului fusese serios devalizat. În cele din urmă, atât primarul cât și femeia au fost arestați și sunt acum cercetați pentru corupție, riscând ani grei de închisoare. Situația a lăsat orașul Agde într-o stare de șoc, iar localnicii sunt revoltați, considerând că primarul și-a bătut joc de încrederea și resursele lor. Recuperarea banilor comunității rămâne incertă, însă cert este că edilul și-a compromis complet reputația și a provocat daune semnificative orașului său.


vrajitoare 2.png

primar.png

Comentarii Facebook