Derapaj la un post de televiziune român. Un show erotic a fost difuzat în direct, în miezul zilei


România TV a difuzat sâmbătă la prânz mai multe imagini cu tentă erotică în direct de la Romexpo, acolo unde în acest weekend are loc Auto Total Business Show. Cadrele cu fete în costume de baie care dansau provocator nu au fost cenzurate, dimpotrivă, camerele tv insistând pe corpurile tinerelor.

„Show total în București, imediat în jurnal”. Ora 12:40. Postul România TV transmite în direct din curtea pavilionului Romexpo din București. „Cele mai tari imagini de la spectacolul auto” este burtiera pe roșu ce însoțește materialul de câteva minute. În imagini cinci domnișoare care dansează pe o mașină, fiind udate cu un furtun cu apa în direct. Îmbrăcate doar în costum de baie, fetele oferă adevărate imagini erotice telespectatorilor, interzise minorilor. Transmisiunea în direct este de la Auto Total Businesss Show, un eveniment auto care are loc după trei ani de pauză, scrie Libertatea.

Fiind imagini dintr-un jurnal de știri, acestea nu conțin niciun fel de marcaj că ar fi destinate anumitor categorii de vârstă. Cameramanul postului de televiziune, insistă pe cadre explicite de show erotic, care se derulează preț de câteva minute pe micile ecrane, notează sursa citată.

Roxana Niculescu, reprezentantul România TV, la Consiliul Național al Audiovizualului, nu a vrut să ofere niciun fel de comentariu referitor la incident. 

Comentarii Facebook