Duminica 28 Aprilie

Deputații schimbă firma care le face mâncare! Vor meniuri economice, de 20 - 24 de lei


Camera Deputaților caută o nouă firmă care să le gătească mâncarea parlamentarilor, angajaților și celor care sunt în vizită, dar impun și prețuri economice. 

1) două variante de meniuri economice (cu maxim două repetări pe săptămână), la prețul de maxim 20 lei cu TVA/meniu care vor cuprinde fel principal + garnitură;

2) două variante de meniu office compuse din două feluri de mâncare (felul 1 + felul 2) + desert, la un preț maxim de 24 lei cu TVA/meniu:

a) felul 1 (min. 350 ml): supe, ciorbe, borșuri, aperitive calde și altele asemenea;

b) felul 2: fripturi/șnițele (min. 120 gr.), mâncăruri scăzute (min. 150 gr.) împreună cu garnituri (min. 200 gr.) și salate (min. 120 gr.) și altele asemenea + chiflă/pâine (min. 30 gr.);

c) desert (min. 100 gr.): fruct, prăjitură, înghețată, etc.

3) un meniu vegetarian/vegan;

4) un meniu diversificat care să includă și alte feluri de mâncare și desert, altele decât cele din meniurile prezentate mai sus”, se arată în caietul de sarcini, potrivit Economedia.

Valoarea totală a contractului este de 21 de milioane de lei, iar serviciile vor fi concesionate pentru restaurantul ”Salon Brâncovenesc” de la nivelul S1, pentru bufetul de la nivelul 1M, pentru bufetul 1 de la nivelul 2 şi pentru bufetul de la nivelul 3.

Comentarii Facebook