De ce a fost arestat tatăl manelistului Abi Talent

 

Tatăl manelistului Abi Talent a fost arestat pentru 30 de zile, alături de două femei implicate într-un dosar de înșelăciune, una dintre ele fiind iubita interlopului.

Suraj Panţic, tatăl cântăreţului Abi Talent, în vârstă de 45 de ani, este acuzat de proxenetism, lovire sau alte violenţe și înșelăciune, prin metoda ghicitului.

Două femei de 39 și 47 de ani, din județul Buzău, sunt acuzate că au înșelat mai multe persoane, cărora le-au spus că au puteri supranaturale și pot să le rezolve problemele personale. ”Ghicioarele”, alături de iubiții lor, au făcut 1 milion de lei din ”afacere”.

În acest dosar s-au făcut cinci percheziții domiciliare în județ. În total 12 persoane au fost duse la audieri și patru persoane au fost reținute, în acest dosar, potrivit Mediafax.

Tatăl manelistului Abi Talent, Suraj Panțic, are vârsta de 45 de ani, iar una dintre cele două ghicitoare reținute, alături de bărbat, pentru 24 de ore, este concubina lui

Din cercetări a reieșit că, în perioada 2016 – 2022, doi bărbați, din municipiul Buzău, în vârstă de 40 şi 45 de ani, ar fi desfășurat activități de proxenetism, încurajând practicarea prostituției de către mai multe tinere pe teritoriul mai multor state europene, obţinând, în acest fel, foloase materiale.

Comentarii Facebook