Duminica 28 Aprilie

Dan Negru, acuzat de discriminare: ”Mi-am amintit povestea asta azi, când am văzut știrea că Disney înlocuiește piticii din Alba ca Zăpada”


Realizatorul TV Dan Negru a intervenit în scandalul privind înlocuirea piticilor din filmul Disney Albă ca Zăpada și a relatat și el o pățanie cu un student. 

Unui student la jurnalism care avea un defect de vorbire i-am sugerat să nu se îndrepte spre radio sau TV. M-a acuzat de discriminare. Mi-am amintit povestea asta azi când am văzut știrea că Disney înlocuiește piticii din Alba ca Zăpada din cauza discriminării. Eu mi-am învățat lecția: dacă-mi spune un tont că 2+2=5 nu-l contrazic ca să nu-l fac să se simtă inferior, discriminat. Dacă un bâlbâit vrea să se facă crainic de radio, îl încurajez. 

Asta va fi lumea în care vom trăi!

Evaluarea așa cum o știam nu va mai exista ! Există țări în care cei obezi sunt numiți ”horizontally challenged” (suprasolicitați pe orizontală). Să le spunem ălora de la Disney că cei mici ajung obezi nu din cauza discriminării ci din cauza reclamelor la fast-food, la cereale îmbibate cu zahăr și la toate alimentele nesănătoase pe care le promovează în reclame ! 

Eu, un dinozaur învechit le spun noilor justițiari din nouă lume că e ușor să lupți pentru principii. 

Greu e să trăiești conform lor!”, a relatat Dan Negru.

Comentarii Facebook