Cum a câștigat un român 165.000 de mii de euro la pariuri sportive cu 38 de lei


Un jurnalist a câștigat 165 de mii de euro după ce a pariat pe 20 de meciuri. Pe bilet erau 19 meciuri din fotbalul internațional și unul din Superliga României, FC Voluntari – FCSB.

 Liviu Chiriță spune că cei 165 de mii de euro câștigați îi va folosi pentru a achita ratele la bancă.

Banii vin, banii pleacă, nu este o sumă care să-ți schimbe viitorul, am familie, am copil, am rate la bancă, pe care le voi lichida. Banii îi voi ține în cont, aviz amatorilor.

Este o sumă foarte importantă, dar nu este o sumă prin care poți să spui că ți-ai asigurat viitorul ție și urmașilor tăi. Mai e de muncă și nu sunt la pensie, dacă aveam vreo 60 de ani poate îmi mai calculam… ține foarte mult de șansă”, a spus Liviu Chiriță la ProSport Live.

Au fost 8 bilete de 4 lei și două bilete de 3 lei. 38 de lei am investit. Au fost 20 de meciuri de miercuri până duminică. Am avut pe fiecare bilet în jur de 100.000 de lei câștig. Ca soartă pot să zic că am avut trei meciuri în care Dumnezeu a jucat un rol. Feyenoord cu Nimejen am avut că dă două goluri Feyenoord. Am avut la Leeds cu Manchester United că înving gazdele. În sensul că înainte de a pune biletul aveam 1 solist pe bilet, dar m-am răzgândit și am pus că United dă două goluri”, a declarat câștigătorul pentru ProSport.

Comentarii Facebook